Personvern

Personvernerklæring

Denne siden forklarer hvilke data SportPlan behandler, hvorfor de brukes, og hvordan du kontakter Dockia for å håndtere personvernforespørsler.

Konto- og profildataProduktanalyse og tjenesteloggerPersonvernforespørsler besvares direkte

Informasjon vi behandler

Når du bruker SportPlan, kan vi behandle kontodata, felter i idrettsprofilen, lagrede arrangementer, resultatlogger, innsendte arrangementer, vurderinger og annet innhold du velger å oppgi.

Vi behandler også teknisk informasjon, som grunnleggende data om enhet, nettleser, økt og sideinteraksjon, for å holde tjenesten sikker og forbedre ytelsen.

SportPlan Training (sportplan.es/training), inkludert abonnementer og betalinger som gjøres der, er omfattet av sin egen personvernerklæring: sportplan.es/training/no/privacy.

Hvordan vi bruker informasjon

Vi bruker data til å levere produktets kjernefunksjoner, autentisere tilgang, lagre planleggingsaktiviteten din, tilpasse deler av opplevelsen, opprettholde sikkerheten og forstå hvordan produktet brukes.

Vi kan også bruke driftsanalyse og aggregerte mønstre for å forbedre produktkvaliteten, oppdage feil og prioritere utviklingen.

Utlevering, lagring og oppbevaring

Vi samarbeider med tjenesteleverandører som hjelper oss med å hoste, autentisere, lagre og drive SportPlan. Vi selger ikke personopplysninger.

Vi oppbevarer data så lenge det er nødvendig for å drive tjenesten, oppfylle rettslige forpliktelser, løse tvister eller beskytte plattformen. Oppbevaringstidene kan variere avhengig av datatypen.

Annonser og partnerlenker

SportPlan viser ingen annonser. Noen lenker til partnere, for eksempel søk etter overnatting på Booking.com i våre løpsguider, er affiliatelenker: Hvis du booker, kan SportPlan få provisjon uten ekstra kostnad for deg. Vi deler ikke personopplysningene dine med disse partnerne; når du åpner nettstedet deres, gjelder deres egne retningslinjer for personvern og informasjonskapsler.

Dine valg

Du kan kontakte Dockia for å be om innsyn i, retting av eller sletting av personopplysningene dine, med forbehold om gjeldende rettslige og driftsmessige begrensninger.

Du kan også administrere innstillinger for informasjonskapsler og analyse via innstillingene i nettleseren din der det er aktuelt.